Društvo podeželja Lipoglav Vas vabi na...














... ki bo potekal v soboto, 15. septembra 2012.

Gre za prijeten jesenski pohod, imenovan po bližnjem hribu Pugled. Vodi nas skozi 6 vasi, ki ležijo na JV delu ljubljanske kotline. Pot je razgibana in poteka pretežno po gozdovih in travnikih. Smer poteka pohoda je označena s prepoznavnimi zelenimi tablami.
Na voljo sta vam dve dolžini pohoda:
- krajša (7km, cca. 2h)
- daljša (14km, cca. 3,5h).

START
bo potekal pred šolo na MALEM LIPOGLAVU, in sicer:
- med 8.00 in 10.00 uro
- ob 9.00 start v spremstvu poznavalca poti.
Startnina:
- odrasli 5€
- otroci (do 15 let) 3€.

V vsaki izmed vasi bo pohodnike na kontrolnih točkah pričakalo okrepčilo in predstavitev vaških znamenitosti preko plakatov. Za pohodnike s psi bodo na voljo posode z vodo in koški za iztrebke.
Vsi pohodniki prejmejo tudi pohodno knjižico, v kolikor je še nimajo.

Na CILJU...
Poskrbeli bomo za prijetno druženje ob malici... prešali bomo sadje in pokušali mošt, pekli palačinke, predstavili se nam bodo gasilci, ogledali si boste lahko fotografsko razstavo in stojnice z različnimi zanimivini in domačimi izdelki... in še in še!
JUBILANTI pohoda prejemejo priznanje - spominsko majico.

PRAV PRISRČNO VABLJENI... vsi pohodniki in ljubitelji hoje v naravi, rekreativci in športniki, šolarji, taborniki in skavti, društva, pohodniki s svojimi pasjimi ljublječki...

POHOD BO V VSAKEM VREMENU!

Dostopi do starta/cilja:
- Lj.Sostro, Podlipoglav, Pance, M.Lipoglav
- Lj.Sostro, Brezje pri Lipoglavu, Repče, M.Lipoglav
- Grosuplje, Perovo, Zg.Slivnica, M.Lipoglav
- Šmarje Sap, Zg.Slivnica, M.Lipoglav

UDELEŽBA NA LASTNO ODGOVORNOST.

LASTNIKI PSOV STE ODGOVORNI ZA SVOJE LJUBLJENČKE, KI MORAJO BITI OBVEZNO PRIVEZANI VES ČAS POHODA. NA POHOD VZEMITE LE PSA, KI GA OBVLADUJETE TER JE VAJEN TUJIH LJUDI IN PSOV. ORGANIZATOR POHODA NE ODGOVARJA ZA MOREBITNE POŠKODBE IN ŠKODO, KI BI JO LAHKO POVZROČILI PSI UDELEŽENCEV POHODA. PRIPOROČENA UPORABA NAGOBČNIKOV.

ZLOŽENKA: