PREMAGAJMO
Kako obvladati kandido smo že lahko spoznali na predavanju ge. Sanje Lončar, tokrat pa bomo teorijo prenesli tudi v kuharsko prakso pod vodstvom ge. Marije Kočevar.
Na delavnici bomo pripravljali jedi, ki pomagajo okrepiti črevesno floro. Še posebej v prehodnem obdobju med zimo in pomladjo nam primanjkuje encimov in mineralov, zato bomo naredili nekaj, da to izboljšamo. S tem si bomo izboljšali tudi odpornost na bolezni in pregnali gripo stran. Pripravljali bomo: tsukemono (hitro kisanje zelenjave), miso juho, somose (iz koruznega, kvašenega testa), kamutove torteline, nadev iz skute, mandljev napitek ter SLADICA PRESENEČENJA (pečena v krušni peči). Vabljeni! :)
Na delavnici bomo pripravljali jedi, ki pomagajo okrepiti črevesno floro. Še posebej v prehodnem obdobju med zimo in pomladjo nam primanjkuje encimov in mineralov, zato bomo naredili nekaj, da to izboljšamo. S tem si bomo izboljšali tudi odpornost na bolezni in pregnali gripo stran. Pripravljali bomo: tsukemono (hitro kisanje zelenjave), miso juho, somose (iz koruznega, kvašenega testa), kamutove torteline, nadev iz skute, mandljev napitek ter SLADICA PRESENEČENJA (pečena v krušni peči). Vabljeni! :)
OBVEZNE PREDHODNE PRIJAVE sprejemamo do
vključno 16. 2. 2017 oziroma do zapolnitve prostih mest.
vključno 16. 2. 2017 oziroma do zapolnitve prostih mest.
Prijavite se lahko preko e-maila ali nas kontaktirate na spodaj zapisani gsm številki.
PRISPEVEK ZA UDELEŽBO: člani DPL 15 €, ostali 20 €
Na dogodku bo možno plačati članarino za 2017 (10€).
DRUŠTVO PODEŽELJA LIPOGLAV
E-MAIL: dp.lipoglav@gmail.com
GSM: 031 457 623 (Mihaela), 041 400 273 (Joži)
GSM: 031 457 623 (Mihaela), 041 400 273 (Joži)